Me kyseenalaistamme itsestäänselvyydet ja rakennamme rajoja rikkovia ratkaisuja ihmisoivalluksista.

Inhimilliset kokemukset ja olennaiset kysymykset muuttuvat konkreettisiksi strategioiksi käsissämme.

Mg 0112 Web

Viola Strandberg

Viola haastaa, olemmeko oikean ongelman äärellä. Laaja-alainen ymmärrys palvelumuotoiluprosessista sekä palvelumuotoilun ja etnografian yhdistämisestä auttaa Violaa uudistamaan brändejä sekä kehittämään markkinointia ja viestintää.

Design antropologi
perustaja, VTM
Anna Martela

Anna Martela

Anna kääntää etnografisen tutkimuksen strategiaksi. Liiketalouden ja sosiaalisen kestävyyden vankan ymmärtämisen lisäksi hänen vahvuuksiaan ovat tulevaisuuden tutkimus ja analyysi. Hän tulkitsee hiljaiset signaalit uusiksi kasvumahdollisuuksi ja strategiatyön ohjenuoriksi.

Bisnesantropologi, CEO
perustaja, VTM
Elina Reponen

Elina Reponen

Elina tuottaa silmiä avaavia analyysejä ja kyseenalaistaa itsestäänselvät totuudet. Kulttuuriset oivallukset johtamisesta, työn merkityksellisyydestä ja yrityksen kasvusta ohjaavat Elinan työtä. Hän analysoi ja uudistaa asiakkaan strategiapolun läpi organisaation etnografian avulla.

Bisnesantropologi
perustaja, VTM

Annika Lepistö

Annika tarkastelee maailmaa holistisesti ja ymmärtää ihmistä kokonaisvaltaisesti erilaisten roolien takana. Arvojen ja yhteiskunnallisten ilmiöiden tutkimus sekä analyyttisen ihmisymmärryksen soveltaminen ovat hänen työkalujaan asiakkaiden haasteiden ratkaisemisessa.

Antropologi
VTM