Henkilökuvassa Anna

Henkilöesittelyssä on vuorossa Kennon toimitusjohtaja Anna.

“Tutkimustulokset on tärkeää saada käyttöön osana organisaation strategiaa. Autan asiakkaitamme huomioimaan tulevaisuuden tarpeet ja tunnistamaan kasvumahdollisuudet myös hiljaisista signaaleista.”

Teema jonka parissa haluaisit työskennellä?

Tällä hetkellä motivoidun erityisen paljon työntekijäkokemuksen kehittämisestä. Olemme päässeet tekemään kiinnostavia organisaatiokulttuurin projekteja, ja niissä etnografia toimii mielestäni todella hyvin. Parasta on, kun päästään tekemään asiakasorganisaation sisäistä etnografiaa yhdistäen sen ulkoiseen asiakastutkimukseen. Jotta asiakaskokemusta voidaan kehittää, on tärkeää ymmärtää myös työntekijäkokemusta. Se on hedelmällistä myös organisaation muutosprosesseissa, joissa voidaan samalla kehittää sisäisiä prosesseja ja vähentää muutosvastarintaa.

Luottorituaalisi?

Omien rituaalien tunnistaminen on usein vaikeaa. Vaikuttaa siltä, että suomalaisessa kulttuurissa voimakkaimmat arkirituaalit liittyvät aamuihin, ehkä siksi, että niiden avulla valmistaudutaan ja puhdistaudutaan uuteen päivään. Itse olen iltaihminen, eivätkä aamut ole juttuni. Pyrin maksimoimaan unen määrän aamuisin, ja minulle on muodostunut jonkinlainen rituaali siitä, että yritän selvitä aamutoimista mahdollisimman nopeasti. Olenkin optimoinut aamurutiinien järjestyksen niin, että turhaa juoksemista huoneesta toiseen on mahdollisimman vähän. Jos aamuisin sattuu jotain yllättävää mikä muuttaa tätä järjestystä, se johtaa helposti siihen että myöhästyn, koska sille ei ole varattu rituaalissa aikaa.

Kirja jonka haluaisit lukea, mutta et ole saanut aikaiseksi?

William McNeillin Verkottunut ihmiskunta on pitkään ollut yöpöydälläni koskemattomana. Se olisi tarkoitus lukea ja saada laajempi ymmärrys maailmanhistoriaan. Se on tosin ollut luettavien pinossa jo niin kauan, että voisi olla hyödyllistä valita jokin tuoreempi vastaava.